top of page

Sommaren - och en flytt vankas!

Uppdaterat: 29 juni 2022

Den här våren har gått väldigt fort! kanske för jag haft mycket att göra dels med uppdrag och dels med den stora flytt som vi är i nu. Om ett par veckor flyttar vi från Stockholm till Helsingborg! Flyttlasset har redan gått men vi bor kvar i ett par veckor till i Stockholm och njuter av försommaren som nu är här.


Att sammanfatta de tio år jag har bott i Stockholm på några rader är helt enkelt omöjligt. Det är för svårt att sätta ord på då så mycket hänt under denna tid. . I höstas tog jag steget och startade Welloark - ett år snart som varit väldigt utvecklande och kul! Nu tar jag med mig företaget till Helsingborg med siktet att upptäcka en ny region - Öresundsregionen. Jag ser fram emot hösten, nya samarbeten är på gång, uppdrag och en ny lägenhet väntar på oss. Men först vankas det sommar och lite ledigt " minst en glass om dagen under sommaren " det är en regel vi har i vår familj och som jag alltid försöker följa.


Jag hoppas att du får en riktigt härlig sommar !

/ Kristin


12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tillbaka!

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page