top of page

Om "närmanden" Varbergs konsthall

Uppdaterat: 17 aug. 2021

Jag hade en halvdag i Varberg för mig själv och gick då till konsthallen i anslutning till Varbergs bibliotek. Jag såg där Diana Orvings utställning "närmanden".

Jag var helt själv i uställningslokalen och fick således hela rummet och utställningen närmare mig i och med att jag kunde ta in den utan andra intryck. Det var väldigt vackert. Olika arkitektoniska kroppar som i ett hav eller rymd var tyngdlösa ovanför mitt huvud. Det var former som rytmiska moln eller svepande luft som fått en yta och en textur som tagit form. Det skapade en närvaro i rummet. Det var som att allting stod still.

En paus...

Det behöver vi ta ibland.

Oftare än vi tror, tror jag.

Så idag när jag lämnat barnen på förskolan såg jag upp bland grå moln, och jag tänkte då på utställningen jag såg i Varberg, jag tog ett andetag och var just det. Stilla. Det är inte så dumt ibland.#arkitektoniskakroppar #utställning #inspiration #närvaro #rymd.


18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tillbaka!

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page