top of page

Nytt kontor i Helsingborg!Welloark finns nu på techhub HETCH i prismahuset i Helsingborg. Jag delar kontorsrum med min man som driver sitt företag Playtrigger här. HETCH ligger på Oceanhamnen som är ett nybyggt område i hamnen i staden. Det ligger centralt nära stationen knutpunkten här genom en vacker bro över till halvön. Delar här en liten video, en liten blick in i vårt kontor.


Jag ser fram emot att lära känna dem som jobbar här - spännande startups, innovativa företag och kreativa personer. För mig blir det en central plats för arbete, möten och kontakt för företaget utåt.


Som enmansföretag fixar jag inte att sitta endast på ett hemmakontor, jag tror de flesta av oss behöver mötas IRL - i ett sammanhang som passar dig och hur du arbetar. Vi arbetar idag mycket mer "där vi är" och platserna för var vi arbetar har ökat i antal. idag har jag själv tre arbetsplatser totalt, och jag trivs med den flexibiliteten.


Hur vill du arbeta idag?7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tillbaka!

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page