top of page

Uppstart

Uppdaterat: 2 aug. 2021

Det är början av juli och det är ett par dagar till innan jag går helt på semester. I vår i studio utanför södermalm i Stockholm pågår arbetet kring uppstartandet av Welloark.

Det ska bli spännande att starta ett nytt arkitektföretag med fokus på ombyggnad av kontorsmiljöer - jag brinner verkligen för att skapa bra rum för kontor - och jag tror på mer välmående arbetsplatser i framtiden...


I framtidens kontor, där har arbetsplatserna i det öppna landskapet bytts ut till att mer bli mötesplatser. Kontoret som check in-plats, en förstärkt kärna som andas företagets kultur. Det är här mötesplatsen för medarbetare finns att interagera med varandra emellan distansarbetet.


Behoven kommer att variera stort men något generellt vill jag tro att flexibiliteten blir än mer viktig. Jag tror också att arbetstagarens välmående kommer att hamna mer i fokus. De öppna landskapen bjuder ofta inte på så stressfria miljöer för den psykosociala miljön, Vi har nu lärt oss mycket om detta genom pandemin som tvingade oss att jobba på länk, och få distans - just till de öppna kontorslandskapen.


Men nu är det dags att först checka ut barnen från förskolan, leta upp havet och sommarvinden i varma löparskor, följa solen på trädäcket på en annan distans, för att i augusti ha laddat själen med sommarenergi, då redo för nystart med Welloark.


Jag önskar dig en alldeles underbar sommar! / Kristin

#uppstart #påkontoret #relase #arkitektkontor #WelloARK

41 visningar0 kommentarer
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page