top of page

Boken "You are here" - illustrations for reflection @kujh.se

En vårdag när vintern var över och ljuset sprack igenom sådär starkt som bara vårljus kan och landade på mitt ritbord fick jag en idé... Jag hade länge längtat efter att skapa något meningsfullt. Jag ville göra något för att verka för mindre stress och det jag tar till för egen del i sådana lägen, det är att måla akvarell och tusch. Då hamnar jag i flow och det blir rent meditativt. Stressen är som bortblåst och fram kommer det bilder. Jag satte ihop dessa bilder som blev flera med tiden och en tid efter hade jag en bok i min hand. Det låter enkelt, det var det definitivt inte, men på vägen en enormt spännande, utvecklande och kul process.Jag vill presentera boken här nu för er - på https://www.kujh.se/ finns den för den som vill veta mer! "You are here - let yourself dream, illustrations for reflection"


Boken har illustrationer och poetisk text i varje uppslag, en bok ta en paus med, hitta tillbaka till sin närvaro med. Det är ingen handbok, det är mer en bok att reflektera med. Kanske få tag i den där drömmen som ligger där i medvetandet, men inte får komma fram då alla to do´s blockerar i vägen. När man är stressad, att bara hålla i en bok, och fokusera på en bild tex det reducerar stressnivån betydligt, blodtrycket sjunker, vi mår bättre. Forskning visar att det räcker med 6min per dag, för att minska stress med 68%. Ganska häftigt, eller hur?


Önskar er en fin höstdag! / Kristin


#you are here #bok #närvaro #hemsida #release #illustration #ink #mixedmediaart #tusch #mindfulness #grafisk design #welloark

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tillbaka!

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page